Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Merkel

Helix Alpenist + 30.06 fluted pibe

Item number: 41579603

DKK 38.157,- Du sparer: DKK 10.162,- (27%) DKK 27.995,-
På lager
Merkel Helix Alpenist
Inkl fluted 30.06 pibe
Syntetisk camoskæfte
Justerbar skæfteryg for bedre anlæg
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse


Merkel Helix Alpenist er en revolutionerende jagtriffel, der kombinerer avanceret teknologi med exceptionel ydeevne.
  1. Dynamisk Dæmpning: Den unikke dynamiske dæmpning af materialet reducerer rekyl og vibrationer markant, hvilket giver en mere behagelig og kontroleret skydeoplevelse.
  2. Præcis Skudafgivelse: Helix-systemet sikrer en hurtig og pålidelig skudafgivelse med en glat boltaktion og enestående nøjagtighed, selv under krævende jagtforhold.
  3. Ergonomisk Design: Riflens ergonomiske design og justerbare komponenter sikrer en behagelig og skræddersyet pasform for enhver jæger, hvilket øger præcisionen og komforten under skydning.
  4. Justerbar skæfteryg: Den justerbare skæfteryg sikrer dig det perfekte anlæg, uanset om du sidder i et skydetårn eller ligger i bjergene med riflen oven på en taske. Justerbar skæfteryg giver dig et væld af muligheder for at aflægge et sikkert skud i enhver situation.
  5. Rettræk: Det smarte rettrækkersystem sikrer lynhurtig repetering. Det gør det endnu hurtigere at skyde på løbende vildt.

Merkel Helix Apenist er det ultimative valg for jægere, der søger en topklasse jagtriffel med avancerede funktioner og enestående håndværk.

Andre købte også