Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Hvem er vi


Hos Nystrøm & Krabbe har vi siden 1941 solgt våben, jagt-og outdoor udstyr. Som kunde er du altid velkommen i vores butik i Trige, og til at kontakte os via mail/tlf hvis du har spørgsmål til vores produkter i webshoppen.
Vi vejleder dig gerne og du kan være sikker på et aktivt og kompetent modspil. Det gælder alle vores specialiteter.

Vi har hos Nystrøm & Krabbe mange års erfaring med reparation og tilpasning af våben, hvilket betyder at dit våben altid er i sikre hænder!

På værkstedet beskæftiger vi kun fagdygtige bøssemagere, og kan tilbyde dig alt indenfor bøssemagerarbejde, serviceeftersyn, brunering, kikkertmontering, ompibning af jagtrifler m.m. Vi udfører altså alt inden for service og reparation. Dette altid med stor præcision, sikkerhed og kvalitet. Vi kan næsten lave det hele.
 • Henning Gudichsen

  Henning Gudichsen

  Medejer & Butikschef
  Mail: hg@nkjagt.dk
  Tlf: 86232201
 • Ulf Kristensen Fabian-Jessing

  Ulf Kristensen Fabian-Jessing

  Butik & våben
  Mail: ulf@nkjagt.dk
  Tlf: 86232201
 • Magnus Sørensen

  Magnus Sørensen

  Butik & våben
  Mail: Magnus@nkjagt.dk
  Tlf: 86232201
 • Jens Bruntse Dahl Nielsen

  Jens Bruntse Dahl Nielsen

  Butik & Våben
  Mail: Jens@nkjagt.dk
  Tlf: 86232201

Hvorfor elsker vi at gå på jagt?


Vi elsker at være i naturen og opleve den ro man kun kan finde i naturen. Det er en mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og blive et med naturen. At sidde en sommeraften i skydetårnet og kigge ud over en eng er noget af det vi holder mest af. Det vil vi gerne give videre til dig, når du kommer ind i Nystrøm og Krabbe. Vi stræber efter at give dig de bedste forudsætninger for at komme på jagt. Vi er jægere og elsker at hjælpe andre jægere på jagt.

Socialt fællesskab: Jagt er ofte forbundet med et stærkt socialt fællesskab, hvor vi jægere deler gode jagtoplevelser og ikke mindst røverhistorier. At være på en fællesjagt og se en nyjæger skyde sin første sneppe, eller ens jagtkammerat skyder en flot buk. Det er det der for os, giver lyst til at komme afsted igen og igen.

Spændingen: Selve jagtoplevelsen kan være fyldt med adrenalin og spænding, især når bukken kommer ind på skudhold og man mærker bukkefeberen komme op i en. Uforudsigeligheden ved jagt gør at det altid er spændende at komme ud, selvom man var afsted dagen før. Det giver en følelse af udfordring og tilfredsstillelse.

Traditioner og kultur: For mange jægere er jagt en dybt forankret tradition og en del af deres kultur. Det handler om at følge i familiens fodspor og bevare gamle jagtmetoder og værdier. Vi elsker den traditionelle stil der er på jagt. Om det er husmandsjagt eller godsjagt, så er der en helt særlig stemning på jagt, som vi alle elsker.