Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

IndskydningsbaneVi har hos Nystrøm og Krabbe, både 50 og 100 meters indskydnings bane. Det gør det nemt at skyde din nye riffel ind, eller ind/kontrolskyde din gamle riffel. Det kan også være du har fået nyt ammunition, ny kikert eller noget helt tredje. Vi står altid klar til at give en hånd med indskydning, såfremt der skulle opstå problemer.

Der er ingen tidsbestilling! Banerne har åbent i butikkens åbningstid og "først til mølle" -princippet er gældende. Der er øget pres på banerene inden jagtsæsonen, så der kan der forekomme lidt ventetid.

Banerne er en underjordisk tunnel, og markering på skiverne vises via et videokamera, som giver et livebillede af den aktuelle skive. Skiverne er opbygget med kvadrater, der angiver 1 x 1 cm. på banerne.

Der er høreværn og indskydningsbænk på begge baner.

75,- kr. indskydning.
25,- kr. pr. ekstra skive brugt.
120,- kr. indskydning med personlig hjælp.

Har du brug for hjælp?


Vi hjælper dig hele vejen gennem indskydning af din riffel, hvis du har brug for det. Det kan være du skal skifte over til blyfri ammunition eller har fået ny kikkert. Vi er eksperter i at skyde riffel ind og vi vil gerne dele ud af vores erfaring. Det vigtigste for os er at du kan aflægge sikre skud på jagt. Hvis det er første gang du skal skyde med en riffel, så tager vi os ekstra tid til at guide dig igennem skuddet. Vi giver dig tips og tricks til at få et roligt aftræk, den rigtige skuldring og hvordan man holder roligt på målet. Vi prioriterer at du er tryg i processen og går herfra med en god oplevelse.

Gratis indskydning når du køber en riffel


Hos os får du gratis indskydning af din riffel, når du køber den hos os. Det er vigtigt for os at du er tryg igennem hele processen, så du ikke er i tvivl om noget. Vores erfarne personale har skudt mange rifler ind og guider dig gerne igennem de første skud med en ny riffel. Det kan være rart at have en til at give vejledning, når man står med en ny riffel.