Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Sauer

100 XT + MINOX 3-15X56

Item number: 59014368

DKK 28.950,- Du sparer: DKK 8.955,- (31%) DKK 19.995,-
På lager
Sauer 100 XT 308 win
Minox All around FRA 3-15x56
Original Sauer Hexalock montage
Sauer Cleaning Kit
Original Sauer skulderrem
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse


Riffel:


Sauer 100 XT er en pålidelig og alsidig jagtriffel, der kombinerer tysk præcision med robust konstruktion.
  1. Design og Konstruktion: Sauer 100 XT er designet og produceret i Tyskland med høj kvalitet og håndværksmæssig ekspertise. Den har en solid konstruktion, der sikrer pålidelig ydeevne under forskellige jagtforhold.
  2. Kaliber og Gevind: Riflen kommer i kaliber 308 Win. Den leveres også med et gevind til montering af lyddæmper eller mundingsbremse.
  3. Sikkerhed og Brugervenlighed: Udstyret med en 3-trinssikring og justerbart aftræk, giver Sauer 100 XT en sikker og behagelig oplevelse for jægeren. Riflen har symmetriske gribeflader og et ergonomisk design, der passer til langt de fleste jægere.
  4. Magasin: Den har et toradet magasin med en kapacitet på 5+1 skud, hvilket giver tilstrækkelig ammunition til forskellige jagttyper, f.eks. drivjagt.

Sauer 100 XT er et pålideligt valg for jægere, der søger en stærk og velbygget riffel til alsidig jagt.

Sigtekikkert:

Minox Allrounder 3-15x56 FRA er en alsidig sigtekikkert designet til at imødekomme behovene hos jægere og skytter i mange forskellige situationer.
  1. Variabel Forstørrelse: Med en forstørrelse fra 3x til 15x giver denne kikkert dig mulighed for at tilpasse forstørrelsen efter afstanden til dit mål, hvilket gør den velegnet til både kort- og langdistancejagt.
  2. Stort Objektiv: Med en frontlinse på 56mm tillader kikkerten maksimal lysindsamling, hvilket resulterer i en lysstærk og klar billedgengivelse selv under svage lysforhold eller i skumringen.
  3. Fleksibel Anvendelse: Denne kikkert er ideel til forskellige jagtformer og skydeaktiviteter, herunder jagt i skoven, på åbne marker eller ved skud på lang afstand.
  4. Robust Konstruktion: Minox Allrounder er bygget i Tyskland, til at kunne modstå de barske forhold, som jægere ofte står overfor. Den har en holdbar konstruktion, der sikrer pålidelig ydeevne selv under ekstreme vejrforhold.
  5. Balistisk kliktårn: Med det ballistiske kliktårn får du mulighed for at indstille trådkorset nemt alt efter hvilken afstand man skyder på.


Med Minox Allrounder 3-15x56 FRA får du en pålidelig og alsidig sigtekikkert, der leverer skarpe og klare billeder, uanset hvilke udfordringer du står overfor under din jagt.

Andre købte også