Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Winchester

XPR 223 + PARD 008 + LYDDÆMPER

Item number: 28016953

DKK 14.995,- Du sparer: DKK 2.996,- (20%) DKK 11.999,-
På lager
Winchester XPR
Kaliber 223 rem
Mørkegrønt syntetisk skæfte
Picatinny-skinne
S&L Superdome yddæmper
PARD NV008 (demo)

Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Winchester XPR kaliber 223 Rem er en pålidelig og alsidig repetérriffel designet til præcis skydning og pålidelig ydeevne under jagt og skydning på lang afstand.
Denne riffel har moderne funktioner, herunder et taktisk ladegreb, der sikrer hurtig og nem genladning, samt en Picatinny-skinne, der giver mulighed for nem montering af optiske sigter og den medfølgende natkikkert.
Med et mørkegrønt syntetisk skæfte kombinerer Winchester XPR Stealth kaliber 223 et attraktivt udseende med slidstyrke og vejrmodstand, ideelt til udendørsaktiviteter og jagt i varierende terræn.
Riflen har et 14x1 gevind, der gør den klar til montering af lyddæmper eller mundingsbremser hvilket reducerer rekyl og støj under skydning og giver en mere behagelig oplevelse

Pard NV008P er en avanceret digital dag- og natkikkert, der leverer fremragende ydeevne under alle lysforhold.
Denne kikkert har en ny 2020 OLED-skærm med PIP (Picture-in-Picture) og TILT-funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen og giver større synsfelt og klarhed.
Med indbygget WiFi og IR-lygte er Pard NV008P ideel til observation og optagelse i mørke og har en batterilevetid på op til 8 timer.
Denne kikkert er designet til brug i forskellige udendørsaktiviteter som jagt og naturobservation og har en IPX7-vandtæt aluminiumskonstruktion, der sikrer holdbarhed og let vægt.
Pard NV008P leverer forstørrelse fra 6,5x til 12x og er et populært valg blandt jægere der vil sidde efter mårhund eller vildsvin.

Lyddæmperen fra danske Schultz og Larsen, er en lyddæmper som levere sublim rekyl og lyddæmpning. Det sikrer at dit skud bliver mere roligt og dermed mere sikkert.
Dette sæt er den perfekte løsning for den erfarne jæger der vil igang med mårhunderegulering eller for jægeren der er helt ny i det.


Andre købte også