Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Tikka

T3 JAKTIA EDITION + LYDDÆMPER OG KIKKER

Item number: 12794638

DKK 19.395,- Du sparer: DKK 5.400,- (28%) DKK 13.995,-
På lager
Tikka t3 Jaktia Edition
Kaliber: 308w
Sigtekikkert: Jaeger Elite 3-9x44
Lyddæmper: RCC Hunter
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Kaliber og Kapacitet:Tikka T3 Jaktia Edition kommer i kaliber .308 Win, hvilket er ideelt til en bred vifte af jagtformål. Den leveres med et fem-skuds magasin, der giver tilstrækkelig kapacitet til drivjagter og trykjagter

Pibe og Gevind:Riflen er udstyret med en fluted pibe af høj kvalitet, der sikrer nøjagtige og præcise skud. Gevindet på piben giver mulighed for nem installation af den medfølgende RCC Hunter lyddæmper, som reducerer rekylet og lydniveauet under skydning.

Skæfte:Skæftet på Tikka T3 Jaktia Edition er ergonomisk designet og lavet af syntetisk materiale for holdbarhed og modstandsdygtighed over for alle vejrforhold.

Sigtekikkert:Den medfølgende Jaeger Elite 3-9x44 sigtekikkert tilbyder enestående optisk klarhed og præcision. Med et bredt zoomområde og høj lysindsamlingsevne er denne sigtekikkert ideel til jagt i forskellige lysforhold og terræner.

Lyddæmper: RCC lyddæmperen sikrer både lyddæmpning men i særdeleshed også rekyldæmpning. Det sikrer dig mere afslappet og rolig skydning.

Tikka T3 Jaktia Edition kombinerer førsteklasses konstruktion, avancerede funktioner og pålidelighed for at levere en uovertruffen jagtoplevelse. Med RCC Hunter lyddæmperen og Jaeger Elite sigtekikkerten er denne riffelpakke perfekt tilpasset til den seriøse jæger.

Andre købte også