Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Steyr Mannlicher

Steyr Mannlicher CL II SX kal. 30.06

Item number: T-S-6607340

DKK 11.999,-
På lager
Steyr Mannlicher
Model CL II SX
Kal. 30.06
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Steyr Mannlicher CL-II SX er en pålidelig og præcis jagtriffel designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende jægere. Med sit ergonomiske design og høje holdbarhed tilbyder denne riffel enestående ydeevne og komfort under jagt. Den leveres med en alsidig kaliber, der sikrer pålidelig og effektiv præcisionsskydning.
Riffelens konstruktion kombinerer avanceret teknologi med Steyrs traditionsrige håndværk, hvilket resulterer i en pålidelig og holdbar riffel, der er perfekt egnet til ethvert jagtscenario. Det ergonomiske design sikrer en behagelig og sikker greb, selv under vanskelige forhold. Undersiden af forskæftet er fladt, det hjælper dig til et stabil anlæg på tasken eller på din skydestok.
Den smarte rullesikring gør det muligt at afsikre langsomt og sikkert. Den er udstyret med 3-punktssikring som gør du kan aflade uden at riflen er farlig.

Med en Steyr Mannlicher CL-II SX får du ikke kun en pålidelig og præcis jagtriffel, men også et stykke håndværk af højeste kvalitet, der vil tjene dig godt i mange års jagtoplevelser.
Den koldhamrede pibe med det velkendte "twist" giver et fedt design og er unikt for Steyr.

Andre købte også