Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Sako

Brugt L691 Links Kal. 6,5x55

Item number: B4733

DKK 11.995,-
På lager
Brugt Sako
Model L691
Links
Kal. 6,5x55
Fluted Shilen pibe
To skæfter medfølger
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Sako L691 6,5x55 er en pålidelig og velrenommeret jagtriffel kendt for sin fremragende præcision og pålidelighed. Denne model er særligt designet til at imødekomme kravene fra erfarne jægere og entusiaster og tilbyder en række funktioner og egenskaber, der gør den til et ideelt valg til jagt på mellemstort vildt.

Funktioner:

Kaliber 6,5x55: En alsidig kaliber velegnet til en bred vifte af jagtsituationer og terræner, kendt for sin fremragende balistik og effektivitet.
Skoften: Riflen har et ergonomisk designet skæfte, der sikrer komfort og stabilitet under skydning, hvilket bidrager til bedre præcision og kontrol.
Fluted pibe: Den flutede pibe reducerer vægten og øger stivheden, hvilket bidrager til bedre varmeafledning og nøjagtighed under lange skudserier.
Sako speciel action: Riflen er udstyret med Sako's specielt designet action, der sikrer pålidelig og problemfri ydeevne under alle forhold.

Sako L691 6,5x55 er det perfekte valg til jægere, der søger en pålidelig, præcis og alsidig jagtriffel til forskellige jagtsituationer.

Andre købte også