Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Sako

S20 Roughtech green

Item number: SKS2936A8

DKK 19.499,-
På lager
Sako S20
Roughtech Green
Kaliber: 308w
Justerbar kindpude
Justerbart aftræk
Cerakote fluted pibe
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Sako S20 308W er en alsidig og pålidelig jagtriffel velegnet til en bred vifte af jagtformer og terræner. Denne riffel er designet med fokus på præcision, pålidelighed og brugervenlighed og er ideel til både erfarne jægere og nybegyndere.

Funktioner:
Kaliber 308W: Velegnet til mellemstort vildt og lange afstande, 308W-kaliberen er anerkendt for sin pålidelighed og effektivitet i jagtsituationer.
S20 Hunter Model: Denne model er designet specifikt til jagt og er udstyret med egenskaber, der sikrer optimal præstation.
Høj kvalitet: Fremstillet med Sako's velrenommerede håndværk og kvalitetssikring for at sikre pålidelig ydeevne under alle forhold.
Justerbart aftræk: Riflen har et justerbart aftræk, der kan tilpasses jægerens præferencer for bedre skydeoplevelse og nøjagtighed.
Fluted løb: Med et fluted løb reduceres vægten og øges stivheden, hvilket bidrager til bedre nøjagtighed og varmeafledning under skudserier.
Thumbhole skæfte: Det ergonomiske thumbholesæfte sikrer dig et behageligt greb om riflen. Det gør din skydning mere sikkert, fordi du har et greb der gør din skydning mere rolig.

Sako S20 kombinerer avanceret teknologi og robust konstruktion for at levere en pålidelig og effektiv jagtriffel, der er klar til at imødekomme ethvert jagtbehov.

Andre købte også