Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

BERETTA

686 Silver Pigeon Links 12/76 71 cm.

Item number: A3W46P2L2AA311

DKK 17.499,- Du sparer: DKK 3.504,- (20%) DKK 13.995,-
På lager
Beretta Silver Pigeon 686 er et populært valg blandt skytter og jægere, der søger pålidelighed, præcision og komfort i deres våben.
Model: 686 Silver Pigeon 1
Links
Kal. 12/76
71 cm. løb
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Beretta Silver Pigeon 686 er et fremragende haglgevær, ideel til sportskydning og jagt.

  1. Præcision: Med den gode balance er dette en Silver Pigeon velegnet til jagt og skydebanen.
  2. Vægt og balance: Med en behagelig vægt og en afbalanceret følelse, er dette gevær behagelig at have med på jagt, selv under såter hvor man skal stå i lang tid.
  3. Kvalitetskonstruktion: Beretta's håndværk og kvalitetssikring sikrer, at hver Silver Pigeon 686 er solidt bygget og holdbar.
  4. Mest solgte haglgevær i Danmark: Beretta Silver Pigeon er det mest populære gevær blandt jægere i Danmark og det er der en grund til. Den stærke konstruktion og lange holdbarhed har gjort at det er det gevær man ser oftest på jagt.
  5. Pålidelighed: Beretta er kendt for at producere pålidelige våben af høj kvalitet, og Silver Pigeon 686 er ingen undtagelse.
Beretta Silver Pigeon 686 er et populært valg blandt skytter og jægere, der søger pålidelighed, præcision og komfort i deres våben.

Beretta er en anerkendt italiensk producent af skydevåben, grundlagt i 1526. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet, innovation og tradition inden for design og fremstilling af skydevåben til både jagt og sportsskydning. Beretta har en stolt historie, der strækker sig over næsten 500 år. Virksomheden har en arv af håndværksmæssig ekspertise og er kendt for at levere pålidelige og præcise våben til jægere og skytter verden over. Beretta er kendt for sin konstante stræben efter kvalitet og innovation. Virksomheden investerer i avancerede teknologier og materialer for at sikre, at deres våben lever op til de højeste standarder for ydeevne og pålidelighed.


Andre købte også