Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

BERETTA

687 Silver Pigeon grade 3 12/76

Item number: a3w56p5n3aa311

DKK 23.799,- Du sparer: DKK 5.800,- (24%) DKK 17.999,-
På lager
Beretta 687 Silver Pigeon grade 3
Kaliber 12/76
Løbslængde: 76 cm
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Beretta 687 Silver Pigeon Grade 3 er en elegant og pålidelig over/under haglgevær, der kombinerer skønhed og funktionalitet.

  1. Skønhed og detaljer: Silver Pigeon Grade 3 er dekoreret med flotte jagtmotiver og skæftet er lavet af valnødstræ af høj kvalitet, der giver en smuk finish og et æstetisk udtryk.
  2. Præcision og ydeevne: Geværet er designet til at levere præcise skud og pålidelig ydeevne på jagt eller på skydebanen. Den har en velafbalanceret konstruktion og glat aktion, der sikrer rolige skud på jagt, såvel som på skydebanen.
  3. Materialer af høj kvalitet: Beretta anvender kun de bedste materialer i produktionen af Silver Pigeon Grade 3, hvilket sikrer holdbarhed og pålidelighed. Det er bygget til at modstå langvarig brug og slid uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Beretta 687 Silver Pigeon Grade 3 er et luksuriøst valg for skytter, der ønsker en kombination af æstetik og fremragende ydeevne.

Beretta er en anerkendt italiensk producent af skydevåben, grundlagt i 1526. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet, innovation og tradition inden for design og fremstilling af skydevåben til både jagt og sportsskydning. Beretta har en stolt historie, der strækker sig over næsten 500 år. Virksomheden har en arv af håndværksmæssig ekspertise og er kendt for at levere pålidelige og præcise våben til jægere og skytter verden over. Beretta er kendt for sin konstante stræben efter kvalitet og innovation. Virksomheden investerer i avancerede teknologier og materialer for at sikre, at deres våben lever op til de højeste standarder for ydeevne og pålidelighed.

Andre købte også