Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

ASE UTRA

ECOi rimfire 22 LR

Item number: AUECO1231

DKK 999,95
På lager
Diameter: 27 mm
Længde: 14 cm
Lyddæmpning: 29-33 db
Vægt:101 gram
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Ase Utra ECOi rimfire lyddæmper giver forbedret lyddæmpning og er beregnet til salonriffel. ECOi-dæmperen er fremstillet af aluminium med en anodiseret finish. ECO-dæmperen er nem at skille ad til rengøring og vedligeholdelse.
Ase Utra er den optimale lyddæmper til din salonriffel.
Ase Utra ECOi rimfire lyddæmperen er designet til både pistol- og riffelbrug og leverer forbedret lyddæmpning til skytter og jægere. Den er lavet af aluminium, hvilket gør den let og nem at håndtere under skydning. ECOi-dæmperen er velegnet til kaliber .22 og 17Hmr og tilbyder effektiv støjreduktion for en behagelig skydeoplevelse. Den frontmonterede lyddæmper er fremstillet med høj kvalitet og har en anodiseret finish for øget holdbarhed og et stilfuldt udseende.
Med en vægt på kun 101 g er ECOi rimfire lyddæmperen let at montere på både salonrifler og pistoler uden at påvirke skydernes præcision eller manøvredygtighed. Den effektive støjreduktion gør den ideel til brug både på skydebanen og under jagt, hvor støjudslip skal minimeres for at undgå forstyrrelser af vildtet og omgivelserne.
Made in Finland

Montering:

Vi skærer gevind i din riffel for kun 600 kr
Tag din riffel med ind i butikken, så er din lyddæmper monteret inden for 14 dage.

Andre købte også