Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Blaser

F16 Sporter kal. 12/76 76cm.

Item number: 80104344

DKK 36.799,-
På lager
Blaser F16 Sporter tilbyder en førsteklasses skydeoplevelse. Denne model er udstyret med et 76 cm løb, der giver fremragende præcision og alsidighed til forskellige jagt- og sportsaktiviteter. Med Blasers håndværksmæssige ekspertise og F16 Sporters pålidelige ydeevne kan du forvente et haglgevær af højeste kvalitet.
Blaser F16
Sporting
Kaliber 12/76
Løbslængde: 76 cm
Udskiftelige chokes

Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Blaser F16 Sporter tilbyder en førsteklasses skydeoplevelse. Denne model er udstyret med et 76 cm løb, der giver fremragende præcision og alsidighed til forskellige jagt- og sportsaktiviteter. Med Blasers håndværksmæssige ekspertise og F16 Sporters pålidelige ydeevne kan du forvente en geværoplevelse af højeste kvalitet.
Blaser F16 Sporter er et fremragende valg for skytter, der søger en elegant og præstationsorienteret haglgevær.

  1. Design og konstruktion: F16 Sporter er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Den har en slank og ergonomisk skæfteprofil, der sikrer en behagelig og stabil skydestilling. Geværet er bygget på en solid og pålidelig mekanisme, der sikrer konsistent ydeevne på skydebanen eller på jagt.
  2. Ydeevne: Blaser F16 Sporter leverer imponerende præcision og pålidelighed takket være dens avancerede teknologi og nøje udvalgte materialer. Det er et gevær, der kan imødekomme kravene fra både erfarne konkurrenceskytter og entusiastiske jægere.
  3. Allround anvendelse: Med sit alsidige design og pålidelige ydeevne er Blaser F16 Sporter velegnet til en bred vifte af skydesportsgrene og jagttyper
Blaser F16 Sporter kombinerer stil, komfort og præstation og er et ideelt valg for skytter, der ønsker det bedste inden for haglgevær.

Blaser er en anerkendt producent af kvalitetsrifler og jagtgeværer, der er kendt for deres innovative design, præcision og pålidelighed. Blaser er kendt for at være på forkant med teknologiske fremskridt inden for jagtindustrien. Deres produkter integrerer ofte innovative funktioner og løsninger, der forbedrer brugeroplevelsen og sikkerheden. Alle Blaser-rifler og jagtgeværer er fremstillet med omhyggeligt udvalgte materialer og håndværksmæssig ekspertise. Dette sikrer ikke kun høj præcision og pålidelighed, men også holdbarhed og lang levetid.


Andre købte også