Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Zeiss

Victory SFL 8x40

Item number: 524023

DKK 14.200,-
Denne vare er udsolgt
-100% vandtæt
- Fantastisk lystransmission
- Ergonomisk justering
- Meget let
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse


ZEISS Victory SFL 40 Kikkert
Med ZEISS SFL-kikkerten kan specielle øjeblikke nemt opleves. Optimeret til at være så let og kompakt som muligt er SFL-kikkerten en perfekt tilføjelse til SF-familien. Og dermed også den ideelle følgesvend til dine næste naturobservationer, hvor du ønsker at se nærmere på rådyrenes karakteristika, skibene i horisonten eller landskabets mange hemmeligheder.

90% lystransmission
Ultra-High-Definition (UHD)-konceptet inkluderer en speciel belægning og et forbedret optisk design, der sikrer, at kikkerten leverer det højeste niveau af detaljer og gengiver farver med naturlig troskab. Dette gør det muligt præcist at identificere de mindste træk i fjerdragten og pålideligt skelne mellem arter.

Med en lystransmission på 90 % og i kombination med ZEISS T* multicoating kan du klart og præcist genkende detaljer i tusmørket, hvilket sikrer, at du fanger hvert øjeblik - selv i mørkere omgivelser. Det betyder, at kikkerten er ideel til jagt, da den vil give dig lyse og klare billeder selv i skumringen. Sidst har kikkertens forreste linser en LotuTec coating, som sikrer, at vand let preller af og snavs let kan fjernes uden spor.

Kikkertens opbygning
SmartFocus-konceptet gør det muligt at fokusere hurtigt og præcist – uden at skulle sprede fingrene. Fokuseringshjulet, der er perfekt placeret i DoubleLink Bridge, tilbyder det højeste niveau af betjeningsergonomi, der kun kræver 1,4 omgange fra tæt fokus til uendeligt og kan drejes præcist selv med handsker på.

Den optimerede ergonomi og en stor udgangspupil giver mulighed for en afslappet og uforstyrret seeroplevelse. Med et synsfelt på op til 140 meter i en afstand af 1.000 meter og en nærmeste fokusafstand på 1,5 meter leverer SFL 8x40 et perfekt overblik kombineret med præcis detaljegenkendelse.

Linsediameteren er reduceret med 2 mm, hvilket gør det muligt at bruge tyndere linseelementer på tættere afstand og dermed reducere kikkertens vægt med op til 20 % og deres volumen med op til 13 % sammenlignet med ZEISS Victory SF-modellerne.

10 års garanti

HUSK rensesæt

Andre købte også