Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Norma

Jaktmatch FMJ 308 Win. 9,7g

Item number: 8087500

DKK 699,-
Denne vare er udsolgt
Projektil materiale: FMJ (trænings ammunition)
Mundingshastighed: 810 m/s
En æske: 50 patroner.
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

FOR AT YDE DET BEDSTE SKAL DU ØVE MED DET BEDSTE
At øve skydning på regelmæssig basis er den eneste måde at være en ansvarlig jæger på. Ideelt set bør du bruge den riffel, du jager med, og ammunition der præsterer regelmæssigt og er tæt på din jagtammunition. Norma Jaktmatch har i mange år været jægerens førstehåndsvalg af øvelsesammunition. Alle komponenter i Jaktmatch patronerne er af højeste kvalitet. De affyrede hylstre giver genladerne et topkvalitetsprodukt til genladning.
Norma Jaktmatch træningsammunition er designet til jægere og sportskytter, der kræver pålidelig ydeevne og konsistens under træningssessioner og konkurrencer.
Disse patroner er fremstillet af Norma, et anerkendt brand kendt for deres høje kvalitet og præcision.
Jaktmatch-serien tilbyder et bredt udvalg af kalibre, herunder populære valg som 6,5x55, 270 WSM, .222, 30.06 og .308 Win, hvilket gør det muligt for skytter at finde den rette kaliber til deres våben og præferencer.
Patronerne er lastet med nøje udvalgte komponenter og tilbyder konsistente skudgrupper og pålidelig præstation på tværs af forskellige skydeafstande.
Med Norma Jaktmatch træningsammunition kan skytter finpudse deres færdigheder og opnå optimal nøjagtighed, hvilket gør dem til et pålideligt valg til både træning og konkurrence.




Andre købte også