Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Browning

B525 Game Tradition kal. 20/76 76 cm.

Item number: 18255603

DKK 22.999,-
På lager
Browning B525 Game Tradition i kaliber 20/76 med et 76 cm løb er et førsteklasses haglgevær, der forener traditionelt design med moderne ydeevne. Med sit elegante udseende og præcise 76 cm løb tilbyder dette gevær en optimal balance og kontrol under jagt og skydning.
Model: B525 Game Tradition
Kaliber: 20/76
Løbslængde: 76 cm
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Browning Game Tradition er en pålidelig og velrenommeret haglgeværmodel designet til jagt.

  1. Kvalitetskonstruktion: Browning Game Tradition er bygget på den legendariske B525-platform og er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed i feltet. Den stærke kvalitet som man kender fra Browning går igen i Tradition modellen.
  2. Designet til jagt: Denne model er designet specielt til jagt og er ideel til forskellige jagtformer, herunder fjerkræ, småvildt og fasaner.
  3. Kaliber og løbslængde: Browning Game Tradition kommer i kaliber 20/76, hvilket giver et lettere design og dermed de optimale betingelser for jagt med hund, hvor geværets vægt spiller en rolle. Med 76 cm løbet får man en god balance og et roligt gevær der sikrer større chance for at ramme.
  4. Komfortabelt greb: Geværet har et ergonomisk greb, der sikrer komfortabel håndtering og optimal kontrol under jagten.
  5. Præcis skydning: Takket være det ergonomiske design, ligger Browning Game tradition godt til langt de fleste jægere.
Browning Game Tradition er det perfekte valg for jægere, der søger et pålideligt, alsidigt og velkonstrueret haglgevær til deres jagtoplevelser.


Andre købte også

Senest set