Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Aimpoint

Brugt T1

Item number: 10320

DKK 5.295,-
Denne vare er udsolgt
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Uanset hvad din mission er, er størrelsen og vægten af dit udstyr en kritisk faktor.
Med Micro T-1 har Aimpoint introduceret et sigtesystem, der giver ydeevnen af vores sigte i fuld størrelse i den mindste pakke.

Micro T-1 er bygget til at tilbyde den samme robusthed som andre Aimpoint-produkter, og Micro T-1 er i stand til at præstere under ekstreme forhold, mens den tilføjer ubetydelig vægt til dit våben.
Velegnet til brug på rifler og haglgeværer. Aimpoint Micro T-1 er ideel som et selvstændigt sigte og kan også "piggybackes" oven på større forstørrelseskoper, nattesyn eller termisk billedoptik .
Micro T-1 kan også bruges af jægere og sportsskytter, der har brug for kompatibilitet med nattesyn.


Ydeevnen af Micro T-1 er optimeret til brug med alle generationer af nattesynsenheder (NVD'er), men er specielt velegnet til 3. generations nattesynsteknologi.
Aimpoints unikke båndpasbelægning på den reflekterende linse reflekterer udvalgte frekvenser af rødt lys ved næsten 100 % effektivitet for at give den højest mulige punktlysstyrke, mens den transmitterer næsten 100 % af lyset i den infrarøde og nær-infrarøde del af spektret til give det klareste, klareste billede, når det bruges med en 3. generations NVD.
Med 4 NVD-kompatible lysstyrkeindstillinger og 8 dagslysindstillinger inklusive en ekstra lys indstilling, er Micro T-1 klar til brug døgnet rundt.

Andre købte også