Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Leica

Trinovid 8x42HD

Item number: 40318

DKK 9.495,-
På lager
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Klare farver og altid klar til brug:
Den første kikkert i Trinovid-HD-familien blev bygget i 1958. Navnet står for "tre nye innovationer" (Tri Novi): ergonomisk konstruktion, ægte intern fokusering og overlegen optisk ydeevne. Med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og det konstante mål for bedre ydeevne er Trinovid-HD blevet løbende forbedret. I øjeblikket fås Trinovid-HD-modellerne som kompakte kikkerter i fuld størrelse.

Denne kikkert er lavet til at overleve (næsten) alt:
Det er ikke uden grund, at Trinovid-HD er kendt som en populær klassiker. Med denne kikkert kombinerer vi overlegen optisk ydeevne, fremragende mekaniske egenskaber og ekstremt kompakt form sammen med lav vægt og absolut solid konstruktion. Disse funktioner gør Trinovid-HD-modellerne til perfekte og pålidelige ledsagere på ture eller udendørs.

Sikker håndtering gennem ergonomisk design:

Komfortabel håndtering møder højtydende optik: uanset om det er knivskarpe billeder ved observation på nært hold eller strålende langdistancesyn – Leica Trinovid-HD-kikkerten tilbyder træthedsfri visning, stor dybdeskarphed og nem, intuitiv håndtering takket være patenteret multifunktionelt midterhjul. Armeringen i fuld gummi garanterer perfekt greb, sikker håndtering og gør visningen til en uforglemmelig oplevelse.

Andre købte også