Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Rævejagt & reguleringJagt & regulering af ræve og rævehvalpe er vigtig for at opretholde en sund balance i naturen. Det hjælper med at beskytte andet vildt og små fugle, samt forhindre spredning af sygdomme. Effektiv regulering kræver respekt for dyrelivet, overholdelse af lovgivning og etiske standarter. Her på siden vil du kunne finde produkter, der kan forbedre din chance til en succesfuld rævejagt/regulering, og du kan også læse omkring de love og regler der skal overholdes når man bevæger sig ud i regulering af ræve/hvalpe.

Den generelle jagttid på ræven er fra d. 1 september til den 31 januar.

Lokale Jagttider

Rævejagt med lokkekald


Jagt på ræve med lokkekald er en spændende og effektiv jagtform, hvor man tiltrækker ræven tættere på ens position. Lokkekaldet efterligner lyde som kaninens nødskrig, musepip eller andre smådyrs lyde, hvilket vækker rævens naturlige jagtinstinkt eller hvalpenes nysgerrighed. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at vælge det rigtige kald og lære de korrekte teknikker. Alle kald lyder forskelligt og har forskellige rækkevider. På jagten kan man placere sig i tårn eller placer sig strategisk i terrænet, så man har et godt overblik og kan forblive skjult. Med den rette træning og udstyr kan lokkekald være en yderst effektiv måde at lokke ræve på tæt hold, og dermed giver en unik og intens jagtoplevelse.

Lokkekald

Regulering på rævehvalpe


Det er tilladt at regulere rævehvalpe fra 1. juni til 31. august og det må udføres 1 time før solopgang, til 1 time efter solnedgang.
Regulering af rævehvalpe i den periode kræver ingen tilladelse fra naturstyrelsen. Har man fået lavet biotopplan på ejendommen er reguleringen dog ikke tilladt.